UVpure Crossfire-technologie maakt gebruik van twee slimme UV-sensoren die continu de UV dosis bewaken, Lamp Intensity (UVI), en de netto-UV-transmissie (UVT). Dat betekent een desinfectie dosis 2,4 keer groter dan conventionele UV systemen voor hetzelfde energieverbruik en kosten.
De UV-lampen verwijderen is snel, veilig en gemakkelijk op alle UVpure systemen zoals deze Hallett 30 systeem voor afvalwater en drinkwater behandelingen. Er is geen extra, verspilde ruimte die nodig is voor een lamp te verwijderen. Hallett's zijn uitgerust met de gepatenteerde Crossfire-technologie van UVpure.
Flexibele RVS aansluit slangen betekend geen harde leidingen en zijn standaard op alle UVpure Hallett afvalwater en drinkwater systemen voor de behandeling. Dit scheelt veel tijd bij het plaatsen van deze apparaten
Alleen gepatenteerde Crossfire UVpure Technology biedt automatische mechanische zelfreinigende eliminerende kwarts aangroei van mineralen en bio-film. Het voorkomt ook dat de blootstelling aan potentieel giftig afvalwater. Met Crossfire-technologie is er geen risico van vals alarm door vervuiling.
Uit deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend
UV
P  U  R  E
Puur, veilig water.
Altijd!
Innovatie in UV waterzuivering
Legionella, uw zorg
Ons antwoord